Sponzorstvo fudbalskog turnira „Srećko Lazarević”

  • general

  • 12 August 2022

I ovog Avgusta, već petu godinu za redom, podržali smo fudbalski turnir u Rudnici

Kompanija Adriatic Metals Srbija je sa zadovoljstvom i ove, pete godine zaredom, podržala fudbalski turnir „Srećko Lazarević”. Turnir, koji organizuje selo Rudnica, od prvog meča 2017. godine okuplja ekipe i gledaoce iz Raske, ali i sa velikog područja koje okružuje opštinu Raška.

Na ovogodišnjem sedmodnevnom turniru učestvovalo je 38 ekipa iz Raške, Kopaonika, Leška, Leposavića, Baljevca, Biljanovca i Ušća, od kojih je 16 bilo seniorskih, 16 juniorskih i 6 veteranskih ekipa.

Titulu najboljeg tima je i ove godine poneo tim Adriatic Metals Srbija, dok su drugo i treće mesto osvojile ekipe Fontana Ušće and Trgovina Aleksandar Rudnica. Igrač Adriatic-a Vladimir Borović osvojio je nagradu za najboljeg senior igrača, dok je titula najboljeg tima veterana pripala ekipi iz Biljanovca.

Turnir je uključio i zabavne kategorije kao što su šutiranje penala za dame, i lutrija sa mnoštvom intersantnih nagrada poput vikenda na Kopaoniku, vožnje kvadom i gađanja lukom i strelom, večera u restoranima, građevinskog materijala, šišanja za muškarce i žene, i raznih robnih nagrada.

Kompanija se već raduje sledećem turniru i planira da podrži još ovakvih inicijativa u budućnosti.